Thursday, July 21, 2011

Ayat Ayat Cinta Untuk Semua

Ada orang kata cinta itu indah.
Ada orang kata cinta itu berbisa.

Ada orang mudah mendapat cinta.
Ada orang payah disapa cinta.

Ada orang sentiasa mahu mencinta.
Ada orang tidak pernah ingin dicinta.

Cinta itu fitrah manusia. Pengertiannya luas. Walau kering selautan dakwat untuk kutulis ayat-ayat cinta, takkan pernah cukup untuk kugambarkan seluruh rasa.

Jemput singgah ke halaman AyatAyatCinta.net yang telah dilancarkan secara rasminya hari ini, 21 Julai 2011. Segalanya mengenai cinta di sana. Terima kasih.

And yeah, we are on FB page too!!
Click here to visit Ayat Ayat Cinta on FB .
Thanks for your support, peeps.

With lots and lots of love,

Thursday, July 14, 2011

To Make You Feel My Love

So, for those who not know, selain daripada suka melayari internet, membaca buku, menulis puisi dan sekali-sekala syok sendiri bermain muzik (perasan songwriter hahaha), aku juga gemar menari. I've been dancing Modern Jazz for 1.5 years. Seronok.

Lagu Adele kat atas tu, Make You Feel My Love, adalah latest dance yang aku sedang belajar sekarang. Tapi of course lah aku attach video klip Adele je ok, kalau video klip aku menari dekat Studio 23 sorry naik lorry.

I love this song. I really like it. That day during our practice, when the instructor tried to make us dance with emotion, she asked us to think of dancing this routine to one special person whom we really loved. Can be family members, best friends, lovers or anyone. Imagine you are dancing this dance to that one very special person, she said.

Make You Feel My Love - Adele (Original song by Bob Dylan)

When the rain is blowing in your face
And the whole world is on your case
I could offer you a warm embrace
To make you feel my love

When the evening shadows and the stars appear
And there is no one there to dry your tears
I could hold you for a million years
To make you feel my love

I know you haven't made your mind up yet
But I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong

I'd go hungry, I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No, there's nothing that I wouldn't do
To make you feel my love

The storms are raging on the rolling sea
And on the highway of regret
Though winds of change are blowing wild and free
You ain't seen nothing like me yet

I could make you happy, make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the Earth for you
To make you feel my love

Korang tau tak siapa that one very special person I wish to dance this for?