H.E.L.L.O.

Monday, September 28, 2009

Iklan Syaitan

While I was back home in kampung last Eid celebration, my cousins came out with the topic of 'Iklan Syaitan' and I was like "Hey korang, what is that?". Hearing the name, I thought it would be one of the horror movies I missed. I was wrong.

Iklan Syaitan are a series of ad clips my cousins found on Youtube. I am going to share some here. For you and for me to think about, for us to realise what Syaitan is doing in order to not let us walk in the right path. And most of the time, we (me, especially) had fallen into the traps of the evil words. Even in the month of Ramadhan when Allah had chained all the Syaitans and we were left alone with no other temptation but our own self (our nafsu), we still failed to let go of what Syaitan had always tell us to do - that is to break the rules by our God. Why?

Now that Ramadhan had left us, and all the Syaitans are free again, we must work harder to make sure we do not listen to what they want us to do.

Bismillahirrahmanirrahim..
May this be a lesson for me to think of, and for you too.

Iklan Syaitan: Aurat - Tang ni aku mudah nak tersasar. Huhuhu.


Iklan Syaitan: Bangun Subuh - Ini, lagilah selalu terlajak. :(


Iklan Syaitan: Hormati Ibu Bapa (Respect Your Parents) - Jangan lawan orang tua kita, tak baik, derhaka namanya tu.



Iklan Syaitan: Bohong (Liar) - Pepatah lama kata, bercakap bohong lama-lama jadi pencuri. Hish, apa baiknya jadi pembohong dan pencuri?


Iklan Syaitan: Jaga Pandangan - Kepada korang di luar sana (dan aku juga), jagalah mata tu. Zaman sekarang macam-macam godaan bermula dari pandangan mata.


There are more clips to view. I will upload it next time. Or, if you do not wish to wait, you can always search the clips at Youtube.

May we get the lessons from the clips.



3 comments:

nyda said...

11 bulan bersamanya dan hanya satu bulan dia tak da...
sgt besar pengaruh dia kan dalam menyesatkan anak adam
ramai yang tertewas dalam perjuangan ini
saya juga kadangkala tewas dan termakan hasutannya~

tapi tak kan nak biarkan diri selamanya tewas kan?
kena lawan encik2 syaitan ini
jom lawan!!!!!
hehe~

adiadia said...

insaf.

Raja Azrul said...

syaitan??? teringat filem syaitan..hahaha...