H.E.L.L.O.

Wednesday, April 15, 2009

Bungkusan dari KL

Tak sabar tunggu barang ni sampai. Ha..Barang apa? Barang baik punya. Kalau saya bagitahu kamu jangan bising-bising kat orang lain ya. Ini cerita saya kat kamu saja tau.

Shhh...Saya tempah Perempuan Simpanan!!

Eh, betullah. Takkan saya nak tipu kamu.
Untuk siapa? Untuk saya lah.
Normal? Eh, saya memang perempuan normal dan sejati with straight orientation ok. (Malahan masih single dan available, kalau nak kenalkan kat sesiapa boleh saja, eh merepek sudah! Abaikan yang ini. Hehe.)

Dah tu, apa dia Perempuan Simpanan? Hey, bukan macam yang kamu jumpa kat kondominium mewah orang kaya, pandu kereta harga ratusan ribu, yang hanya dijenguk bila mahu saja tu tau. Ini lain.






















Inilah Perempuan Simpanan yang saya tunggu.


Mana abang posmen ni tak sampai-sampai? Jangan-jangan dia juga mahukan Perempuan Simpanan? :o


7 comments:

Daoz said...

tq for da gudlak wish.bila nk dtg semenanjung lg?nk wat reunion kita ber5.kamu ade janji nak wat silky night lg kan sbb sy xde time kamu ber4 wat tu.

nyda said...

haha..rugi3..die tak de masa buat silky night tu..pegi mane tah die..huhu

mule2 baca entri ni..sy ingat kamu tengah tunggu skrip monolog bertajuk perempuan simpanan..huhuhu

Melody said...

~daoz~
kalau sy tak sebut pun, ketahuilah bahawasanya sy sllu wish for ur good luck, good health, success n perkara2 yg sewaktu dgnnya.

silky night. silky love. byk lagi janji yg belum terlaksana nih. adoi yai...marilah kita sama2 berdoa supaya saya lekas2 boleh pergi sana.

hint: by hook or by crook, rasanya konvo yunika nnti i sure pegi sana. insyaAllah..


~nyda~
a ah..daoz pg mana masa silky night tu eh?

monolog perempuan simpanan? mungkin boleh diusahakan (wlaupun sbnrnya sy nk keluar dr topik isu2 perempuan - terasa mcm klise plak. huhu). masih cari skrip ni. team kata, cubalah buat sendiri. aiyaks! tak cukup ilmu maaa...

Daoz said...

so,our very 1st reunion harap2 time konvo nanti.tp kita xboleh plan,kena spontaneous baru best.

Melody said...

very true. jgn plan. juz go with the flow. baru la chill.

nyda said...

warghhh..i'm so excited!!!x bleh tunggu lagiii...ehehe~

Melody said...

weh weh korang jgn simpan harapan besar sangat ok!!!

*seram, takut kecewa*