H.E.L.L.O.

Thursday, September 25, 2008

Hari Kegembiraanku

Hari ini hari kegembiraanku.

1. Last day bekerja sebelum memulakan 19 hari bercuti raya.
2. Pagi-pagi lagi dah nampak dia... :)
3. Of all the empty seats, dia pegi duduk sebelah aku. :) :)
4. Tak banyak line issue yang teruk2 kat dalam fab, maka hari ini punya stress level adalah rendah.
5. Dapat kad raya daripada orang yang tak disangka-sangka :)
6. Family aku pun dah mula cuti, jadi semua orang ada di rumah :)
7. Kuih raya aku dah siap.
8. Lain-lain perkara

Tapi aku juga sedikit terkilan.


1. Kad raya untuk dia dan mereka tertinggal kat rumah..esok pulak sudah mula cuti. Tak sempat sudah mahu bagi.
2. Aku tak sempat jumpa dia sebelum bercuti untuk mengucapkan selamat hari raya, kerana tadi dia sangat busy maka aku tak mahu kacau dia. Sedar-sedar saja sudah sampai masa balik. Huhu.
3. Tak boleh nak beraya bersama kawan-kawan Kuching (especially kawan sekolah yang jarang sekali dapat kumpul ramai-ramai kalau bukan di hari raya), juga kawan-kawan sekerja (1st time ada kawan sekerja time raya maaa)
4. Means, tak boleh la aku nak ikut mereka beraya ke rumah dia.
5. Apatah lagi nak menjemput dia beraya ke rumah aku.
6. Paling tak best, aku terlupa nak ambil sesuatu kat dalam komputer ofis aku untuk dibawa balik ke rumah sebagai bekalan cuti yang panjang. (?)

Namun begitu, aku tetap gembira. :) :) :)
Dan aku berharap sepanjang cuti ini aku akan terus gembira. :)

Selamat bercuti semua!
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.
Pandulah dengan cermat. Ingatlah orang yang tersayang. Anda mampu mengubahnya. (*_^)

5 comments:

Luna said...

ouhh siapakah si dia itu??
bakal abg iparku kah??
hmmm...bile nk knalkan?
hehehehe~

IRAMAHATI said...

mana ada sape2....sy tak ckp pun dia tu lelaki or pompuan kan? dan dan je abg ipar...

Luna said...

pagi-pagi lagi dah nampak dia..:)

err..tak kan dia tu perempuan kot..keriangan di situ tidak menggambarkan dia tu perempuan..huhuhu~

p/s: ke kuceng kat opis tu?hik3~

IRAMAHATI said...

kalau saya jumpa kamu pun sy gembira banget! so, adakah kamu mahu mengatakan yg kamu bukan pompuan? :-/

nyda said...

eleh kak mel ni..
saje nak kaver la tu
tak pe
nnt sy pasti akan tahu jugak
hehehe~