H.E.L.L.O.

Thursday, June 4, 2009

Shhh...


Hey. Lekas. Keluar kamu dari ruang ilusi milik aku ini.
Dan jangan pernah kembali jika bukan di alam realiti.
Kerana ini bukan tempatnya aku membunuh diri
dengan menanti sesuatu yang tidak pasti.
Jika kamu mimpi, aku mahu celikkan pejam ini
Jika kamu fantasi, aku mahu hilangkan angan ini
Jika kamu benar, maka tampilkan diri.
Kerana ini bukan tempatnya kamu menyeksa aku yang belum mahu mati.

4 comments:

adiadia said...

hehehe...sy hanya mampu tersengih. alangkah bgsnye kalo sy pon boley brckp dgn die mcm kamu....mustahil.

Melody said...

nothing is impossible.

pd satu ketika, sy pun terpikir yg mustahil sy akan bleh jumpa dia. tp sy dah jumpa kan?

"kalau betul-betul nak, mesti ada cara"-quote from Arianna, filem Cinta. :)

Jonathan said...

What are some of the impressions that you have of the United States?

Melody said...

aiks...siapa pulak ni?