H.E.L.L.O.

Sunday, February 14, 2010

Talking About Tiger. No, Not Tiger Wood lah Peeps.

Roarr!!

Haha. Pagi-pagi sudah buat bunyi pelik. Eh, itu bunyi harimau mengaum lah, sila ambil maklum okeh. Kenapa buat bunyi harimau mengaum? Aisey, kan hari ni hari pertama tahun harimau dalam kalendar lunar? Which explains why I'm writing in red today.


(^_^)(^_^)

HAPPY CHINESE NEW YEAR, my chinese friends. Ang pow lai lai lai. Hahaha.
HAPPY VISITING & HAPPY HOLIDAY, my non-chinese friends.
HAPPY WORKING, my on duty colleagues..Relax geng...chill!


MAY ALL OF US HAVE FUN AND BE HAPPY DURING THIS FESTIVE SEASON!!
REMEMBER TO TAKE CARE OF YOURSELF OK.

No drinking + driving. No mercun. No speeding on the road. No itu no ini, alamak I sounded like makcik yang kuat membebel pulak dah. Huhu.

Oh by the way, inilah harimau yang mengaum tadi tu (kononnya mengaum)

Meet Gege, The Little Tiger who accompanies me at work. T
ak percaya? Tengoklah tu..



Gege: Hi all!! I am Gege the Tiger!!
(okay tipu, Gege tak boleh cakap. Ini dialog aku yang bikin)


Tengok tu, Gege yang kononnya temankan aku buat kerja.



Asal pandang kerja je nampak Gege. Asal monitor lot je nampak Gege. Asal taip report je nampak Gege lagi.




Tapi malam tadi je Gege duduk depan aku, temankan aku. Biasanya dia ada kat atas board. Tu, nampak tak kat atas tu? Hahaha. Malam tadi, special sebab CNY + Valentines Eve. Eh wait, apa kaitan Gege dengan Valentines..Valentines tu apa? Sorry, saya tak sambut Valentines. Sambut CNY je, sebab kita kan 1Malaysia. ^_^

HAVE A HAPPY CHINESE NEW YEAR ALL!!





4 comments:

Nyda Zamani said...

hallu gege!!
ape kaitan gege ngan valentines ekk??
opppsss!!!
hehe~

Melody said...

hahaha..propa jer..

ZamZamAlakaZamBiz said...

hehehe..gegel!!
itukah tiger junior..?

Melody said...

gege takde kaitan ngan tiger junior mahupun apa2. harap maklum. :p