H.E.L.L.O.

Monday, February 8, 2010

Cuti oh Cuti.

Bila tengok balik checklist dalam organiser for the next 6 month, aku dah jadi pening.

1. Genting komiti- end of April.
2. Cameron Snoodies - before July (maybe early May)
3. Senandika Annual Gath - after mid of May
4. Neddy's wedding - end of July
5. Family holiday - sometime in May



Duit tambang boleh dicari, cuti tak cukup siapa nak bagi?
(T_T)


Pic of me n my buddies, taken by Alan -who's obviously not in the pic sbb tgh amek gambar- while the 5 of us were in KLIA. Oh, I miss KLIA so much! Tapi, cuti tak cukup. Haih.







5 comments:

skid soil said...

oh my.i was searching 4 dis pic the other day.exactly the day after i texted the 3 of u when i saw da full moon.oho.rindu sgt dgn moment ini.

fakhrul shahidan a.k.a bobby said...

cuti saya banyak lg kak mel..ade 20 hari lagi..nak pinjam 5 hari?cukup?

Melody said...

daoz: i miss that moment too!! sangat!! sadly, byk pics kita yg dah takde kat sy sbb my previous lappy dah rosak n the other 1 kena curik. ouch!

bob: amboi...seronoknya...bagi la sikit..separuh pun jadi la..

Raja Azrul said...

plan pegi bali je..lagi best!!

Melody said...

azrul: Bali lah, Sabah la, Sarawak la.. yang kat KL tu pun asyik postpone, bila kita nak jumpa ni?