H.E.L.L.O.

Wednesday, June 9, 2010

Be Ready To Lose Your Guy (Or Lady!)

The once in 4 years time fever had returned!!
It's the 2010 FIFA WORLD CUP season, peeps!!

So Ladies, be prepared to lose your guy for a while ya.
Itu pun kalau boyfriend/husband korang tak kaki bangku okeh. Eh, tapi kaki bangku pun ambil kesempatan ni untuk pergi lepak ramai-ramai dengan kawan untuk tengok bola kat big screens di kedai mamak, kot?

And guys, be prepared to lose your ladies too!
Apa, korang ingat we ladies tak layan bola ke? Jangan ingat kami berkumpul ramai-ramai tu cerita gosip artis saja. We do talk about sports too.


Tak caya? Tanya Zakumi. Hehehe. Uiks, siapa Zakumi? Zakumi tu maskot World Cup lah. Tipulah kalau tak tau.


(Suka tengok Zakumi, sebab bila tengok Zakumi, teringat kat Gege. Haha. Walaupun lain, tapi kira satu famili jugak lah kot. Hehe.)


So, who do you think will win the 2010 WORLD CUP????


4 comments:

mohd said...

SPAIN!!!

seadig said...

France :3

adiadia said...

world cup:kesengsaraan bermula...suasana bising menyelubungi malam yg menyebabkan asyik terjg tgh malam. sbb inilah sy tak suke world cup walhal dulu sy fanatik world cup.

Raja Azrul said...

Of course lah brazil...

semalam pun dia dah bantai North Korea 2-1...

hehe...

Aku ni memang tak suka main bola, tapi kalau world cup memang aku update nak tahu..hehe