H.E.L.L.O.

Sunday, June 27, 2010

He Is Back, Hopefully For Good.

After the series of silence, he finally made up his mind to return into this world. Again. And I don't know he'll stay for how long, hopefully longer than before.
*smile*

Senandika dearies, nih Abang Zam korang dah kembali. :)
Ke arena blogging of course dear, what were you guys thinking? Hehe. Jadi, pada korang yang pernah tertanya-tanya ke mana menghilangnya Abang Zam korang sampai berhabuk Wordpress lama dia tu tak berusik (Eleh, Senandika nih, mula la masing-masing garu kepala pandang langit siku orang sebelah, tak mau mengaku la tu), ni dia dah buat blog baru kat blogspot. Klik sini

Tahniah kepada Daoz Razak yang berjaya menagih janji sekaligus menghasut Abang Zam anda sekalian untuk kembali ke dunia blogging. Dah tentu lah saya yang tolong Daoz Razak tagih janji kat Abang Zam (nak jugak tu letak kredit kat diri sendiri! Hehe.)

By the way, saja nak letak gambar lama Senandika di sini.

Pada zaman gambar ini diambil, semua orang masih syiok layan Friendster dan baru seorang dua berblog. FB? Twitter? Apa tu? Haram langsung tak tahu dan tak pernah dengar ok. Hahaha!


Happy Blogwalking.

5 comments:

skid soil said...

not a big deal. haha. u made it happened too, thanks. i miss the old senandika, really bad.

Melody said...

daoz: thanks to both of u, coz disebabkan deal korang berdua tu la i can hav back my 2 fellow bloggers on the track. yay! sy cuma menggunakan kesempatan yg ada di atas perjanjian tersebut. hehe.

yaaaa, i miss those days too..sangat!

Ji-Chan said...

terharu. dont know what to say. really. just, thanks. only that i can offer now. *sobsob*

nway, i will try my best to maintain my blog, haha.

thanks again. to melody, daoz and everyone yg still ingat pada seorang sahabat yang lama yang kini berjauhan dari anda semua.

skid soil said...

eceh, touching plak. i do believe that one day, we will meet again. it is just the matter of time.

Nyda Zamani said...

matter of time
sigh~