H.E.L.L.O.

Wednesday, January 21, 2009

KL Menjerit? Bukan...

Oh, too much singing for the month!
Have I mention that I am going to KL soon?
Yes, SOON. On 23rd Jan 2009. That's just around the corner.

Am going there with one of my best buddies Iliyana, to meet our beloved Snoodies there. Well, not all of Snoodies. But hey, even if I got to meet only 1 snoody, I am heavenly happy!

And yes, am looking forward to meet my Senandika buddies.
Kita main bowling and karaoke (kedua-dua ini aktiviti wajib kami, haha!) like always ya.
Dan temankan aku tengok teater malam Sabtu orite.
Zrul jangan escape, ko dah janji!

Ouh, my cutey lovely junior, so sorry I cannot make it to UMP for the convocation.
Sudah ada janji pada 24 Jan. Saya tak boleh mungkir.
Tapi kamu tahu kamu sentiasa ada dalam hati saya kan!


Juga kepada juniors lain yang masih gigih meneruskan perjuangan di universiti, how I really miss all of you! Really want to meet you guys!
Kalaulah jarak KL-Kuantan macam KLCC-Midvalley!

Rakan seuniversiti yang berada berdekatan kawasan KL mahupun
Selangor, harap ada kesempatan untuk bertemu kalian. Lama rasanya tak berborak panjang dengan kamu.
Siapa the latest pengantin-to-be sekarang?

Not to forget, one sweet lady and one soon-to-be birthday guy yang sangat aku teringin nak jumpa, semoga ada kesempatan untuk bertemu. Dapat senyum-senyum say Hi main mata sikit pun jadilah!

Cheers! (^_^)





4 comments:

Daoz said...

wawawa.wanna meet u lor.

Melody said...

~daoz~
then come to KL lar dear...kitorg raja azril rafiq smua plan jumpa sabtu 31 hb...meh la...meh laa..

Raja Azrul said...

insyallah...

aku memang nak jumpa tuan puteri kenyalang ni...

tak sabau!!

azwan bamadhaj said...

selamat datang kembali ke semenanjung....